Over ons

Door onderzoek te verrichten naar de koopkrachtsituatie van Nederlandse huishoudens, onze leden te adviseren over hun persoonlijke bespaarmogelijkheden en onze experts die onderhandelen met leveranciers zorgen wij voor direct extra geld en betere voorwaarden voor onze leden. Samen zorgen wij voor extra geld door minder kosten.

Deelname is gratis en de bespaarkansen zijn vrijblijvend.

Koopkracht.nl is een initiatief van MindGrind BV. Onze dienstverlening bestaat uit het aanbieden van bespaaradvies en een makkelijke overstap naar leveranciers van diensten die een belangrijke uitgave vormen in de maandelijkse vaste kosten. Hierbij kun je denken aan leveranciers van energie, hypotheken, oversluiten van bestaande leningen, internet, (digitale) televisie, vaste telefonie, mobiele telefonie of (Zorg)verzekeringen.

Koopkracht.nl werkt met een beperkt aantal leveranciers. Tarieven en voorwaarden veranderen geregeld, dus wij zoeken permanent naar betrouwbare leveranciers met de scherpste tarieven en condities. Na het onderhandelen en vergelijken van de verschillende leveranciers selecteren wij de gunstigste en de meest kostenbesparende leverancier(s) voor onze leden. Zo realiseren wij meer koopkracht voor onze leden.

Uiteraard is het van belang dat de collectieve inkopen en/of veilingen onafhankelijk en betrouwbaar worden georganiseerd. Daarom heeft Koopkracht.nl een samenwerking gesloten met het onafhankelijke veilinghuis Negometrix. Al meer dan tien jaar organiseert Negometrix veilingen voor o.a. energie-collectieven en vele publieke aanbestedingen.

Wat mag je van Koopkracht.nl verwachten?
Koopkracht.nl doet er alles aan om voor ieder lid de persoonlijke bespaarkansen zo duidelijk en makkelijk mogelijk in kaart te brengen. Vanuit een duidelijk overzicht van de bespaarkansen gaan we stap voor stap helpen bij het overstappen.

- Inzicht:"Hoe actief zijn andere gezinnen met overstappen?"
- Persoonlijke bespaarkansen: "Hoeveel kan ik besparen op mijn energie?"
- Handige bespaartip: "Hoe vaak en wanneer kun je het beste overstappen?"
- Gratis overstapservice: "Geen zorgen! Wij regelen uw overstap"
- Als eerste op de hoogte: "Dalende rentes! Dit zijn ze ..."

Vergunningen:
MindGrind BV beschikt over een AFM vergunning en een aansluitovereenkomst bij klachteninstituut Kifid.
MindGrind KvK-nummer : 54975786
AFM vergunningnummer : 12042784
Kifid aansluitnummer : 300.015899

De website Koopkracht.nl is bedacht door en eigendom van MindGrind B.V.

Contact:
Heb je een suggestie of een opmerking, laat dit ons graag weten. Mocht je verder nog vragen hebben mail dan naar info@Koopkracht.nl

Mindgrind BV
Weteringschans 109
1017SB AMSTERDAM